10 keiharde redenen waarom je This is Uptempo niet mag missen

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Op zaterdag 13 oktober vindt alweer de vierde editie plaats van This is UPTEMPO. Sinds 2016 staat dit event bekend om de BPM’s en lompe kicks die je om de oren vliegen met de grootste namen uit de scene. Voor de aanstaande editie in de Time Out in Gemert, hebben we daarom 10 redenen voor je op een rijtje gezet waarom je dit evenement niet voorbij mag laten schieten.

1. Maar liefst 25 artiesten

Over een paar weken gaat het dus gebeuren en hiervoor heeft de organisatie van This is UPTEMPO een behoorlijk aantal DJ’s uitgenodigd. Op 13 oktober komen er namelijk maar liefst 25 verschillende artiesten naar Gemert om hier plaats te nemen achter de draaitafels. Dit betekent dus dat jouw favoriete uptempo-artiest hier ongetwijfeld tussen zal zitten.

2. En dit zijn ook zeker niet de minsten

Zoals gebruikelijk wil het uptempo-event dat jij het beste voorgeschoteld krijgt om knetterhard op te feesten. Zo zijn grote artiesten als Partyraiser, F.Noize, Lady Dammage en DRS te vinden op de aankomende editie van This is UPTEMPO samen met nog heel veel anderen! De volledige line-up (de ruigste tot nu toe!) is hieronder te vinden.

3. Drie area’s vol met rammers

Naast de indrukwekkende mainstage, staat er nog veel meer in het teken van uptempo hardcore op deze avond. Op dit evenement zijn er namelijk maar liefst 3 verschillende area’s te vinden, waarbij uit alle zalen de snelste kicks je om de oren zullen vliegen. De keuze is reuze!

This is Uptempo 2018 line-up

4. Legendarische locatie

De Time Out is één van de bekendste locaties uit onze scene en dat komt mede door de verschillende zalen die hier te vinden zijn. Je kunt dus lekker ronddwalen en een kijkje nemen bij de verschillende area’s, ook wel het bekende ‘rondjes lopen’ onder gabbers. Want ieder rondje is natuurlijk anders!

5. Can’t like it fast enough

De organisatie is zich er goed bewust van dat uptempo keihard en vooral snel moet zijn. Het is dus één en al uptempo wat de pot schaft op This is UPTEMPO, waardoor veel van de artiesten nog nét even wat harder draaien dan gebruikelijk. En dat vinden we lekker, toch?

6. Het nieuwe album van Estasia

Eén van de hardste vrouwen uit de scene staat op het punt om alles uit de kast te halen voor This is UPTEMPO. Niemand minder dan Estasia heeft namelijk een dijk aan nieuwe muziek klaar liggen en daarom wordt er extra aandacht aan het aankomende album besteedt. Speciaal voor deze gelegenheid zal zij dan ook de tweede area hosten om de lancering van deze productie te vieren.

7. Only for the true uptempo fans

De échte uptempo-fanaten weten dat de sfeer bij de area’s van deze muziekstroming altijd uniek is te noemen. Je ziet alleen maar liefhebbers, die dezelfde passie voor muziek hebben als jij delen. In dit geval lopen er zelfs door de hele Time Out alleen maar fanatiekelingen zoals jij rond.

8. Greazy Puzzy Fuckerz: “Hey x”

Als er geramd moet worden, dan staat misschien wel het meest sexy gemaskerde duo klaar om de ‘Fucks!’ er in te beuken. De Greazy Puzzy Fuckerz mogen uiteraard niet ontbreken op deze vierde editie en hiermee debuteren zij op dit retesnelle uptempo-event.

9. ‘Na het feestje wordt je ook thuisgebracht’

Soms kan het vervoer naar en van het feestje een behoorlijke uitdaging vormen. Ook hier is aan gedacht: Party-vervoer verzorgt namelijk verschillende busreizen die jou en je vrienden naar de Time Out brengen en naderhand weer thuis afzetten. Bekijk hier welke opstapplaatsen er bij jou in de buurt te vinden zijn.

10. Kaartjes zijn slechts €29,50

Ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het kostenplaatje. Een speerpunt van This is UPTEMPO is om de toegangsprijzen laag te houden, zodat het geen rib uit je lijft kost om jou favoriete DJ’s te aanschouwen. Doordat de kaartjes dus maar €29,50 kosten, betaal jij gemiddeld slechts €1,18 om alle 25 artiesten te kunnen zien. Een koopje, toch?

Ben jij klaar om te feesten op de hardste namen uit de uptempo-scene? Ga dan voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het event: www.this-is-uptempo.nl

Beeldmateriaal via Facebook-pagina This is UPTEMPO

Reageren