Dit zijn 7 dilemma’s voor PL at the Park

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Elke hardcore-liefhebber krijgt (of het nou op een feestje is of niet), wel eens te maken met lastige keuzes. Onder welke artiest ga je even wat te eten halen, en blijf je met je groep op één plek of sta je liever met een kleine groep op een betere plaats? Tijdens Pussy lounge at the Park zal je ook weer met verschillende dilemma’s te maken krijgen en daarom bereiden wij jullie er alvast helemaal op voor!

1. Gelijk een bepalend moment voor heel de dag

Aan het begin loop je natuurlijk je vaste rondje langs de WC’s, kluisjes en munten, maar wat nou als je daar nou al het eerste dilemma tegenkomt. Je wil natuurlijk wel wat te drinken hebben heel de dag, maar weegt dit op tegen het feit dat je eigenlijk bijna niet meer los kunt gaan?

2. Schuine gezichten aan jouw adres

Bij Pussy Lounge hoort natuurlijk ook het nummer ‘gaan met die banaan’, maar om dit nou te blijven schreeuwen? Dat zal zeker niet door iedereen op prijs gesteld worden. Toch irriteren mensen zich misschien nog meer aan je wanneer je dit shirt heel de dag aan hebt…

3. Miscommunicatie is natuurlijk onvermijdbaar op een feestje

Er zijn natuurlijk ook altijd een paar standaard vragen die je zelf op een festival stelt of die je naar je hoofd geslingerd krijgt. Maar zo wordt het wel erg lastig om een goed gesprek te voeren met jouw nieuwe beste maat.

4. Gierige gast of gulle gever

Je geeft natuurlijk wat uit op zo’n dag, maar wat nou als je ook nog eens heel het festival lang je water uit een shot glaasje moet drinken. Het is niet alleen duur, maar ook zo op. Je kan natuurlijk ook heel de dag gewoon drinken met je buurman, maar dan wel geheel op jouw kosten.

5. Netjes vragen of luidruchtig mededelen

Je staat even rustig met je vrienden te praten en ineens komt dat nummer waar je op moet (!) losgaan, maar daar moet je wel eerst iets voor doen. Ben jij de veel te nette festivalganger of laat je iemand jou de hele dag irriteren?

6. Omgekeerde wereld. Of toch niet?

Dit is er toch wel één om goed over na te denken, want je kunt voor één hele dag lang weten hoe de dag van je favoriete DJ er uitziet. Sta zelf een keer voor die menigte in plaats van erin, of vind je het juist wel lekker om je (gratis) onder te dompelen tussen alle andere festivalgangers?

7. Leuk zeg, al die confetti, inflatables en foam handen…

Bij Pussy Lounge is het altijd één groot feest, mede door alle confetti snippers, inflatables en foam handen die je om de oren vliegen. Toch heb je er waarschijnlijk nog nooit bij stilgestaan het is om dit zelf allemaal weer op te ruimen. Als je hier nooit achter wil komen, loop je wel heel de dag met onhandig grote handen rond…

De 7 Pussy lounge at the Park dilemma’s

Zo ben je alvast voorbereid op het maken van moeilijke keuzes, en hoeft dit dus geen probleem meer te zijn op 15 juni tijdens Pussy lounge at the Park. Ga voor informatie of tickets van het festival naar de officiële website van b2s.

Omslagfoto via Facebook-pagina Pussy Lounge

Reageren