De allereerste Da Mouth Of Madness & DRS & Andy The Core collab komt eraan

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Nadat DRS in het Thunder Magazine onthulde dat zijn nieuwe album CHECKMATE dit jaar gereleased zal worden, deelt hij nu nieuws over een grote collab die je hierop terug zal vinden. Voor deze track zit de Belgische producer namelijk in de studio met niemand minder dan Andy The Core en Da Mouth Of Madness.

LEES OOK: Het tweede album van DRS zal dit jaar nog gereleased worden: ‘CHECKMATE’

DRS en Andy The Core hebben in hun Instagram Stories aangekondigd dat hun allereerste collab onze kant op komt. “It’s gonna happen. Get ready!”, schreef DRS met de hashtag CHECKMATE. Máár, deze track is niet alleen een collab tussen de twee heren: de uptempo producers zullen namelijk ondersteund worden door de vocals van ook Da Mouth Of Madness.

De MC is al sinds het allereerste begin bezig in de scene, en heeft op talloze stages als Defqon.1 en Masters of Hardcore gestaan. Eerder werkte hij al met vele artiesten als Dr. Peacock en Tha Player, maar nu zit hij voor de eerste keer met Andy The Core en DRS in de studio. Binnenkort kun je hem zelfs terughoren in de bioscoop tijdens de documentaire Thunderdome Never Dies – The Full Story met Da Mouth Of Madness als voice-over.

DRS X Andy The Core X Da Mouth Of Madness

Wanneer het album op Triple 6 Records zal verschijnen is nog niet bekend, maar volgens DRS zal het aan het einde van dit jaar zijn. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de track kun je de socials van Andy The Core’s, DRS’ en Da Mouth Of Madness in de gaten houden.

Andy the core drs da mouth of madness collab

Omslagfoto via Facebook-pagina Andy The Core & Da Mouth Of Madness & Free Festival website

Reageren