Angerfist druk bezig in de studio: “Geen festivals of shows? Meer muziek!”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Niemand minder dan Angerfist is op dit moment erg druk bezig in de studio. Op Instagram gaf de gemaskerde DJ/producer een voorproefje van wat we allemaal wel niet mogen verwachten: solo tracks, remixes en een héle hoop collabs!

LEES OOK: De 6 zijden van het Angerfist ‘Diabolic Dice’ album

Nu de Nederlandse bevolking in quarantaine zit door de uitbraak van het coronavirus, betekent dit natuurlijk ook dat producers meer tijd hebben om aan nieuwe muziek te werken. Zo ook Angerfist: waar hij eind vorig jaar nog zijn Diabolic Dice album uitbracht, staan er nu alweer ontzettend veel nieuwe tracks op de planning.

Op zijn Instagram maakte Angerfist bekend dat er niet alleen solo tracks aankomen, maar ook remixes en collabs met Miss K8, Tha Playah, Evil Activities, Furyan, Never Surrender, Andy The Core, The Sickest Squad, I:gor, Restrained, GridKiller, Stereotype, Radical Redemption, Audiofreq, Apathy, Carnage, Nolz en Tha Watcher!

“I’m working on A LOT of new music”

Wanneer al deze nieuwe muziek precies uitgebracht zal worden, moeten we nog even afwachten. Hou om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws de socials van Angerfist in de gaten. “You better be ready!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Angerfist

Reageren