Angerfist en Miss K8 komen met gloednieuwe EP: ‘Impact’

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Na vele succesvolle samenwerkingen, komen Angerfist en Miss K8 met een nieuwe toevoeging aan dit imposante rijtje. De DJ’s hebben nu aangekondigd dat ze samen een EP hebben gemaakt die je binnenkort al kunt beluisteren.

LEES OOK: Angerfist kondigt bijzondere EP aan: ‘Remix Retribution’

Hardcore-artiesten Angerfist en Miss K8 hebben hun krachten opnieuw gebundeld. De DJ’s lieten dat op hun socials weten met een foto en de tekst: “Coming soon.” Dit gaat over hun nieuwe EP Impact en het is niet de eerste keer dat ze zo’n productie met zijn tweeën hebben gemaakt – in 2012 brachten ze namelijk ook al Divide & Conquer uit.

Angerfist en Miss K8 lieten in het verleden al vaker zien dat de combinatie erg goed werkt. Zo werden ze in 2016 tweede in de Masters of Hardcore Top 100 met hun collab ‘Bogotá’. Miss K8 veroverde dat jaar zelf de eerste plaats met haar anthem van Masters of Hardcore ‘Raiders of Rampage’.

De twee releaseden eerder dit jaar allebei al een eigen EP en deze producties verschilden erg veel van elkaar. Remix Retribution van Angerfist had namelijk zeven nummers en dit waren allemaal remixen op zijn nummers, gemaakt door andere artiesten. Op de EP van Miss K8, Up In Smoke, stonden maar twee nummers, waaronder één solo track van haar en een remix van N-Vitral.

Nieuwe EP Angerfist en Miss K8 ‘Impact’ komt eraan

De EP is aangekondigd, maar het is nog niet duidelijk wanneer deze gereleased zal worden. Ga naar de Facebook-paginas van de DJ’s om op de hoogte te blijven van deze productie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Coming soon…

Een bericht gedeeld door Angerfist (@angerfist_official) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Dominator

Reageren