Angerfist verantwoordelijk voor Masters of Hardcore 2018 anthem

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hoge woord is eruit. Met nog maar twee maanden te gaan, kunnen we al stiekem uitkijken naar het grootste indoor hardcore-evenement. Zojuist heeft Masters of Hardcore bekend gemaakt dat Angerfist de eer heeft gekregen om het anthem van dit jaar te mogen maken. En na zijn vorige anthem, kunnen wij niet wachten op het resultaat van dit jaar…

LEES OOK: Dit is de volledige MoH Top 100 van 2017

‘Eternal’, ‘Raiders Of Rampage’ en ‘The Skull Dynasty’ zijn zomaar een greep uit de anthems die al eerder werden gemaakt voor Masters of Hardcore. Elk jaar wordt er groots uitgepakt voor het event in de Brabanthallen en dit jaar staat het thema Tournament of Tyrants centraal. Maar één van de meest iconische anthems ooit is natuurlijk ‘The Voice Of Mayhem’, het nummer dat al eerder achter de naam van Angerfist sierde. Nu is daar dus het Masters of Hardcore 2018 anthem bijgekomen en dat belooft wat te gaan worden.

Angerfist gaat het Masters of Hardcore 2018 anthem verzorgen

Masters of Hardcore – Tournament of Tyrants vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch. Tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Angerfist

Reacties

 • Jenny 20 januari 2018 - 09:41

  Angerfist is de beste hardcore dj zij muziek is zalig

  (0)
  Quote
 • King 12 maart 2018 - 12:39

  Totale onzin! Jeugd komt niet op Defqon, want alleen 18+. Ze zijn dat park naast het festival terrein even vergeten mee te nemen. Dat park waar de jeugd wel naar binnen mag en elke zomer wekelijks met grote groepen door het park loopt om te roven, stelen en vechten.

  (0)
  Quote
 • King 12 maart 2018 - 12:40

  Wow… ik reageer op een topic over Defqon en dan komt m’n reply hier. Euh… mods?

  (0)
  Quote
 • Miranda 15 maart 2018 - 00:06

  Ze vergeten walibi. Vooral vaak gedonder bij de Fright nights.

  (0)
  Quote

Reageren