Angerfist’s nieuwe album zal in exclusieve vorm worden uitgebracht: ‘Diabolic Dice’

Leonie Schott
Door Leonie Schott

Angerfist’s solo-evenement Diabolic Dice komt steeds dichterbij en zo dus ook zijn albumrelease. Met nog iets meer dan twee weken te gaan heeft de gemaskerde DJ zojuist de time table en nieuws over zijn aankomende productie onthuld. Ook kunnen fans het album inmiddels pre-orderen.

LEES OOK: Dit is de line-up voor Angerfist: Diabolic Dice

Hoewel Angerfist’s vorige album Creed Of Chaos nog 32 nummers bevatte, is zijn nieuwe Diabolic Dice geminimaliseerd wat betreft de tracklist: “I will release an exclusive compact collectors album ‘Diabolic Dice’ containing 6 new tracks”, zo liet The Man With The Mask weten via Instagram. Elk nummer van het album staat voor een specifieke kant van de dobbelsteen, legt hij verder uit. In tegenstelling tot eerdere albums, is deze alleen beschikbaar op een “aangepaste USB-dobbelsteen”, die ook daadwerkelijk de vorm van een dobbelsteen heeft met verschillende symbolen op iedere kant.

Diabolic Dice is het zevende album van Angerfist en de vierde met een solo-evenement terzijde. Fans kunnen het album al pre-orderen maar voordat hij het echt zal presenteren op zijn event, zal de nummer 1 hardcore DJ (plek 33 in de DJ Mag Top 100) het nog flink druk hebben met het optreden op andere evenementen. In de aankomende dagen zal Angerfist nog optredens hebben in vijf verschillende landen buiten Nederland, zoals Spanje, Frankrijk en Tsjechië. Bekijk hieronder de time table voor Angerfist’s Diabolic Dice.

“Rolling Diabolic Dice” op 23 november

Fans kunnen het album pre-orderen via de officiële Masters of Hardcore online store. Angerfist’s solo-event vindt plaats op 23 november van 22:00 tot 07:00 in de AFAS Live. Voor tickets en meer informatie, ga naar de officiële Art of Dance website. Ook kun je voor meer info het Instagram-account van Angerfist in de gaten houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

TIMES ARE SET! ? Check the timetable for ‘Diabolic Dice’ now (tickets in bio)?

Een bericht gedeeld door Angerfist (@angerfist_official) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Angerfist
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren