Art Of Fighters, Tommyknocker & The Stunned Guys vormen nieuwe act: Traxtorm Legends

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Al vanaf het begin zijn zij de pioniers van de Italiaanse hardcore en nu gaan de drie een gloednieuwe act vormen. The Stunned Guys, Art Of Fighters en Tommyknocker zullen de krachten bundelen en gezamenlijk de Traxtorm Legends vormen. Dit maakte de Italianen zojuist bekend via social media. De drie artiesten willen hiermee een set neerzetten die zich onderscheid van alle anderen. En dus kunnen we onze borsten natmaken voor iets nieuws.

LEES OOK: Thunderdome presenteert line-up voor 25-jarig bestaan

De drie dj’s, die al vanaf het begin bij het Italiaanse Traxtorm Records zijn verbonden, komen namelijk met een ‘Freestyle Hardcore’-act. Volgens het label kunnen we het volgende verwachten van de Traxtorm Legends: “This infamous act will take you into a journey through the full spectrum of most iconic Hardcore beats of the scene. Expect a powerful, high-voltage and vibrant Freestyle Hardcore act projected to set a apart from the rest.”

Traxtorm Legends wil zich onderscheiden

Wanneer het eerste optreden van de Traxtorm Legends gepland staat is nog maar de vraag. Wat wel bekend is, is dat het trio wél gezamenlijk op de mainstage van Thunderdome – 25 Years of Hardcore staat in een versus-set. Of Art Of Fighters, Tommyknocker en The Stunned Guys dan ook al een voorproefje geven van hun gloednieuwe act, is nog niet duidelijk.

Omslagfoto via website Sonic Solution Entertainment

Reageren