Artiesten plaatsen mysterieuze foto van Dominator op social media: “#WeWillPrevail”

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Door het coronavirus is het zoals bekend wat stiller in de hardcore-wereld, maar vandaag zien we plotseling aangenaam veel van Dominator voorbijkomen. Vele artiesten, zoals Angerfist, Mad Dog en Nosferatu, hebben zojuist een foto van het grootste hardcore festival ter wereld op hun kanalen geplaatst, met de hashtag: #WeWillPrevail. Wat is Dominator van plan?

LEES OOK: Dominator uitgesteld door coronavirus: “Dit was te verwachten, maar het raakt ons desondanks hard”

Met 50.000 bezoekers van over de hele wereld, is Dominator voor iedereen in de hardcore-scene een vaste prik. Dit jaar zou het al helemaal feest zijn, want het festival zou voor de eerste keer uitbreiden met een camping in Eersel. Maar nog voordat de organisatie de volledige line-up bekend kon maken, kwam corona helaas om de hoek kijken. Toch lijkt het erop dat Dominator het hier niet bij laat zitten.

Vandaag plaatsen alle artiesten uit het onderstaande rijtje een foto van een van hun optredens op Dominator, inclusief de geheimzinnige hashtag. Maar wat zou dit kunnen betekenen? In de comments gaan er verschillende geluiden op: fans gokken op het feit dat dit met het anthem te maken zou kunnen hebben, of dat het iets voor de volgende editie in 2021 zou zijn, of dat er zelfs deze zomer nog iets gaat gebeuren – om het gemis van the biggest hardcore gathering te verzachten.

Deze artiesten delen hun “#WeWillPrevail”-moment

Angerfist
Mad Dog
Furyan
Nosferatu
Dither
Broken Minds
Deadly Guns
F.Noize
DRS

Dominator: “#WeWillPrevail”

Een ding is zeker: er gaat iets gebeuren, dus houd de socials van Dominator Festival in de gaten. De volgende editie staat gepland op 17 juli 2021.

 

View this post on Instagram

 

#WeWillPrevail

A post shared by Dominator festival (@dominatorofficial) on

Omslagfoto via website Art of Dance / Dominator

Reageren