Artiesten trekken zich massaal terug van Duits evenement. “Geloven niet dat het door gaat”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op vrijdag 6 september vindt in Duitsland de eerste editie van Innerforce plaats. Op dit nieuwe evenement staan namen als Noisekick, The Sickest Squad en Ophidian op de line-up. Het hardcore-feest heeft onderdak gevonden in de Xpost in Köln. Maar klopt dit allemaal wel?

LEES OOK: Dit is waarom je de Hardcore Classics tijdens Resonate 2019 niet wil missen

CONCRETE Agency, het boekingskantoor van o.a. Ruffneck en Ophidian, liet gisteren via hun eigen kanaal weten zich volledig terug te trekken van Innerforce. “Wij laten jullie weten dat geen van de artiesten van CONCRETE Agency zal optreden tijdens Innerforce op 6 september 2019. Innerforce voldeed niet aan onze voorwaarden en hun communicatie is ronduit slecht. Wij geloven niet langer dat dit evenement zal plaatsvinden. Het is een grote teleurstelling voor de Duitse dance scene en voor alle mensen die een ticket hebben gekocht.”

DJ’s laten via eigen kanalen weten niet aanwezig te zijn op Innerforce

Naast CONCRETE Agency hebben ook DJ’s als Ruffneck en Noisekick via hun eigen kanalen laten weten niet aanwezig te zijn. Ook is het evenement inmiddels verwijderd van Facebook. Buiten het feit dat verschillende DJ’s en labels afstand hebben gedaan van het event, is ook de locatie niet op de hoogte van dit ietwat ‘merkwaardige’ feest. Wel zijn er nog steeds tickets in de verkoop, dus wees gewaarschuwd!

Reageren