Barber introduceert Barbaric Records: “Hoge kwaliteit uptempo, met liefde voor de muziek!”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft niemand minder dan Barber bekendgemaakt met een gloednieuw label te komen: Barbaric Records. Wij spraken Jordi over dit kersverse uptempo muziekplatform, en wat we hier allemaal van mogen verwachten. 

LEES OOK: Dominator presenteert “We Will Prevail” met ‘The Spectacle – The Album – The Collection’

Een gevestigd record label dat je voorziet van hoge kwaliteit uptempo, met liefde voor de muziek en originaliteit als prioriteit”, dat is wat Barber wil bereiken met het gloednieuwe Barbaric Records. “Ik wil een team gevoel creëren, waarin de artiesten elkaar kunnen ondersteunen in muziekproductie en andere artiest gerelateerde zaken, om elkaar zo naar een hoger niveau te kunnen tillen.” Het nieuwe label staat dan ook voor de Barbaric Family, voor zowel de artiesten en de fans. “Een familie waarin de liefde voor de muziek centraal staat!”

“Ik zal het spits afbijten met de release van het Billionaire EP”

Barbaric Records zal werken op non-exclusieve basis, oftewel no strings attached. “Dit houdt in dat iedereen die een demo instuurt die ik goed genoeg vind, gewoon bij ons kan releasen. Maar, de artiesten houden dan wel de vrijheid om hun muziek ook bij andere labels uit te brengen.” Op dit moment komen er volgens Jordi al veel interessante demo’s binnen, dus verwacht hij binnenkort flink uit te breiden. “De eerste artiesten die binnenkort al bij Barbaric Records zullen releasen zijn onder andere Unproven, Vandal!sm, Tharoza, The Sequel, Frenchfaces, Basspunkz & Sinner!”

Barber Barbaric Records uptempo hardcore 1

10 juli bijt Barber het spits af met de allereerste release op het label: zijn Billionaire EP, die je hier kunt pre-saven. “En daarna ga ik een ‘Barbaric Records Showcase’ set draaien tijdens de Dominator livestream! Hier ga ik alle tot nu toe ingeplande Barbaric releases draaien, samen met veel eigen singles en tracks van andere artiesten die ik gewoon erg goed vind.” Volgens Barber mag je in de toekomst dan ook meer dan genoeg verwachten van Barbaric Records, waaronder nieuwe singles, remixes en EP’s. “Ook ben ik nu een ietwat exclusieve Various EP aan het samenstellen, hier heb ik al heel erg gaaf nieuw talent voor gevonden met een frisse nieuwe sound. Stay tuned!”

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent het gloednieuwe Barbaric Records, kun je de socials van het label en van Barber zelf goed in de gaten houden. “WELCOME TO THE BARBARIC TRIBE!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Barber

Reageren