BKJN 15 Years verandert van locatie op last van gemeente Zoetermeer

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist is bekend geworden dat BKJN het 15-jarig jubileum op een andere locatie zal vieren dan vooraf gepland. Dit omdat de burgemeester van Zoetermeer, waar BKJN 15 Years in eerste instantie gehouden zou worden, geen vergunning geeft omdat ‘het een te groot risico voor de volksgezondheid zou zijn’.

LEES OOK: Dit is waarom je het 15-jarig bestaan van BKJN niet mag missen

BKJN laat weten dat het zich niet tegen zal laten houden door de gemeente en heeft daarom het event verplaatst naar North Sea Venue in Zaandam.“Hardcore wordt vaak in een hoek gedrukt en de vooroordelen zijn groot, maar wij zijn één familie en dat zullen we ook op 22 september weer laten zien”,
laat de organisatie weten. Zo zal er nog grootser worden uitgepakt voor het jubileum en zijn er verschillende maatregelen getroffen:

  • Iedereen krijgt bij binnenkomst een gratis BKJN cap en bij het verlaten van het feest een volle BKJN goodiebag mee naar huis (“Beter Trakteer Je Wel”)
  • De VIP-tickets blijven geldig, inclusief alle voordelen. Zoals een eigen ingang, VIP-album, -bandje en zullen er VIP-decks aanwezig zijn zowel bij de mainstage als area 2
  • Voor de mensen uit de omgeving van Zoetermeer zullen er gratis pendelbussen rijden (reserveer hier kosteloos je plek voor de heen- en terugreis)
  • Naast dat alle bekende area’s gewoon blijven, wordt er zelfs eentje extra toegevoegd: “Beter Kwam Je Niet” (early rave, met extra lange set van Frantic Freak)

Beter Vier Je Wel het 15-jarig bestaan van BKJN

Verder benadrukt BKJN dat het zoals gebruikelijk alles uit de kast zal trekken met de dikste shows en decoratie. Door de verplaatsing van locatie zijn er echter wel minder tickets beschikbaar, waardoor BKJN 15 Years bijna uitverkocht is. Wees er dus vlug bij en bestel je kaarten hier. Lees hier de volledige verklaring van BKJN Events.

Reageren