BKJN events geeft hardcore feest ‘Religion’ in heilige kerk voor Hemelvaart

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Ja, je leest het goed. Als je denkt dat het huis van God alleen bestemd is voor heilige boontjes, dan zit je er behoorlijk naast. Zojuist heeft organisatie BKJN events namelijk bekend gemaakt dat Religion voor het eerst gaat plaatsvinden in een unieke locatie: de kerk. Je kunt dus gaan feesten terwijl je ondertussen je over alle zonden uit je leven denkt…

LEES OOK: ‘Beter Luister Je Niet naar het nieuwe BKJN Music label’

Onder begeleiding van The Holy 6 – dat zijn dus de artiesten die zullen fungeren als de zonen van God – zal hiermee voor het eerst een hardcore evenement gehouden worden in een kerk. Deze namen zullen later bekend worden gemaakt, aldus BKJN. Religion zal zijn debuut gaan maken op woensdag 9 mei 2018. De volgende dag is het Hemelvaart, dus heb je ook nog eens (net als op de heilige zondag) vrij. “and to celebrate what we love the most. With all Hardcore spirits, and the Holy Ghost.”

BKJN ziet het licht en maakt uitstapje naar de kerk met Religion

De exacte locatie van de hardcore kerk in Nederland is nog niet bekend gemaakt. Kaartjes voor deze heilige dienst zijn vanaf 21 maart te koop via de officiële website van het evenement.

Religion BKJN kerk

Beeldmateriaal via Facebook-event BKJN present: Religion [official]

Reacties

  • Remco de waard 16 maart 2018 - 11:59

    Is niet het eerste hard ore feest in een kerk hier in Dordrecht is het al een aaantal x gebuurt

    (2)
    Quote

Reageren