BKJN presenteert Frenchcore Worldwide: “The biggest frenchcore event in the world”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

“We are back”, heeft BKJN Events laten weten via hun socials, doelend op een gloednieuw evenement in de Silverdome: Frenchcore Worldwide. Ook Dr.Peacock, die in 2017 ook al eens een track uitbracht die deze naam droeg, plaatste een video over het aankomende frenchcore spektakel in Zoetermeer. 

LEES OOK: Dr. Peacock onthult line-up voor Peacock in Concert

Frenchcore Worldwide belooft het grootste Frenchcore evenement ter wereld te worden: “We are back at our mighty Silverdome stadium. Presenting the biggest Frenchcore event in the world. Something big is coming… Join our movement!” Ook plaatste BKJN Events Dr Peacock in de hashtag en is de afbeelding van het evenement van hem afgeleid, wat zal betekenen dat er een speciale rol voor Steve is weggelegd tijdens Frenchcore Worldwide.

Beter Kom Je Niet is al sinds 2003 harder dan de rest. Vanaf het begin van haar bestaan zet de organisatie zich in om telkens nét een stapje harder te gaan. Met diverse succesvolle evenementen als Vive la Frenchcore, BKJN vs Partyraiser, Peacock in Concert en Hardcore at Sea, zijn ze al jarenlang niet meer weg te denken uit de hardcore scene. Zojuist hebben ze dus aangekondigd met het grootste frenchcore evenement ooit te komen.

“Something big is coming… Join our movement”

“Het grootste frenchcore evenement ter wereld” vindt plaats op 28 december 2019 in de Silverdome in Zoetermeer. Vooralsnog is er weinig bekend over het aankomende event. Houd dus voor voor meer informatie de socials van BKJN en Dr. Peacock in de gaten.

Omslagfoto via Facebook-pagina BKJN

Reageren