BLACK op de zondag van Defqon.1 2020 weer outdoor

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Tijdens Defqon.1 ‘The Release’ is alle informatie over de aankomende editie bekendgemaakt, waaronder dat hardcore-liefhebbers weer in de buitenlucht mogen genieten van de BLACK op de zondag van het festival. 

LEES OOK: Defqon.1 2020 line-up – Primal Energy

Net als vorig jaar zullen de stages op de Sunday Funday van Defqon.1 namelijk weer omgewisseld worden. De BLACK bevindt zich dan outdoor op de UV stage van zaterdag, en de UV stage verhuist naar de indoor tent. Dit betekent dat ook hardcore-liefhebbers weer los kunnen gaan in de buitenlucht, met artiesten als Angerfist & Deadly Guns, Evil Activities, Frenchcore Familia, Mad Dog & Tha Playah, Miss K8 en véle anderen!

BLACK van Defqon.1 2020 weer outdoor op Sunday Funday

Defqon.1 2020 – Primal Energy zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni op het Walibi Holland terrein in Biddinghuizen. Naast ‘The Release’ startte gister ook de pre-registratie voor de nieuwe editie, waarvoor je je tot 28 februari 23:59 kan inschrijven. Hierna zal de Travel & Stay member sale plaatsvinden op 29 februari, en de ticket member sale op 7 maart. Let op: je kan geen tickets kopen als je je niet inschrijft!

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 

Reageren