Broken Minds komen met debuutalbum: ‘Break Your Mind’

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Broken Minds hebben aan Masters of Hardcore laten weten dat ze met een album komen. De mannen hebben samengewerkt met een aantal andere hardcore DJ’s en binnenkort zien we welke tracks het album hebben gehaald. “We’re so excited to release it!”

LEES OOK: Dit is de Masters of Hardcore Top 100 van 2018

Het afgelopen jaar stonden Broken Minds al op de mainstage van Dominator. Ook bereikten zij met meerdere nummers de Top 100 van Masters of Hardcore. Het gaat dus erg goed met het duo en nu hebben ze laten weten dat ze binnenkort met een debuutalbum komen, genaamd Break Your Mind. De Spaanse DJ’s werkten recent nog samen met Destructive Tendencies, Tha Playah en Never Surrender. Het kan dus zomaar dat die collabs op het Broken Minds album komen.

Het duo laat al wel wat kleine dingen los over de productie tegenover Masters of Hardcore. “Het album bevat veel experimentele dingen, zoals de track ‘Break Your Minds’ en onze rawstyle geïnspireerde track ‘Ven y ágachate’. De BPM van alle tracks die op het album staan, ligt tussen de 155 en 200. Broken Minds hebben zeven maanden gewerkt om de productie af te krijgen en willen het nu aan het publiek laten horen. Er staan dan ook al een aantal album showcases op de planning, zo gaat het duo op The Qontinent, Free Festival, Dogfight – Dutch Edition en Outlands zo’n speciale set verzorgen.

Broken Minds kondigen debuutalbum ‘Break Your Mind’ aan

Het album van Broken Minds is een limited edition CD die te koop zal zijn via de Masters of Hardcore store. De productie wordt gereleased op het platenlabel Dogfight Records, maar wanneer is nog onduidelijk.

Omslagfoto via Facebook-pagina Broken Minds

Reacties

  • Cor 30 juli 2019 - 16:59

    Oud bericht, maar ter info, dit is alleen een debut album als je CD release zo telt. Zij hebben reeds op Third Movement (2016) een 12-tracker uitgebracht, wat ik gewoon een album noem.

    (1)
    Quote

Reageren