Bulletproof komt dit jaar nog met debuutalbum

Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Partyraiser is al enige tijd geleden het huwelijksbootje ingestapt. Sinds januari van dit jaar stapte hij met zijn vrouw echter ook de DJ-booth in. Een betere leermeester dan één van de grootste namen in de hardcorescene kun je je niet wensen en deze lessen werpen dan ook hun vruchten af. Bulletproof komt namelijk met een eigen album.

LEES OOK: “Bulletproof komt met nieuwe track ‘Code Red'”

Hoewel haar identiteit slechts enkele maanden geleden onthuld werd, trapt Bulletproof groots af met haar allereerste album. Eerder werd in het Masters Of Hardcore Magazine door Bulletproof al gesproken over een debuutalbum in 2018. In een interview van Intents Festival met Partyraiser werd dit album weer genoemd. Hoewel er nog geen informatie vanuit de socials van Bulletproof of Partyraiser Recordings is gekomen, komt de productie er zeker dit jaar nog aan.

Bulletproof presenteert eerste album binnenkort

“Ook zal mijn vrouw Bulletproof nieuwe tracks van haar album gaan draaien tijdens onze set” is wat Partyraiser vertelde tegen Intents. Dit festival is ook de eerstvolgende keer dat Bulletproof voor publiek achter de draaitafels staat, er zullen dus genoeg primeurtjes te horen zijn tijdens deze set.

foto van Bulletproof Hardcore.

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Bulletproof

Reageren