Chaotic Hostility komt met albumrelease party voor ‘First Rule No Rules’

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Chaotic Hostility een tijdje geleden al aankondigde dat hun eerste album genaamd First Rule No Rules af is, hebben ze nu ook laten weten dat er een albumrelease party aankomt. Eerder maakte het uptempo duo al bekend dat ze tijdens Thunderdome een album showcase zullen presenteren.

LEES OOK: Chaotic Hostility kondigt debuutalbum aan: First Rule No Rules

Via hun socials lieten de heren weten dat ze een eigen albumrelease party gaan organiseren: “Big moves guys, big moves… We hebben binnenkort ons eigen albumfeest en JIJ mag dit niet missen”, zo maakten ze bekend. “Na 5 jaar Chaotic Hostility en keihard te werken aan ons album, betekent het enorm veel voor ons om AL onze Army of Darkness-soldiers te zien op deze avond. First Rule No Rules!”

Fans van het duo reageren dan ook vol lof op het bericht: “Super trots op jullie! Van Defqon.1 openen, de Decibel DJ-contest winnen, op Harmony of Hardcore draaien en de dikste boekingen in het buitenland. Blij dat jullie met een album komen, kan niet wachten tot de 22ste.” Naast hun aanstaande debuutalbum hebben de heren ook al flink wat EP’s uitgebracht. Hun laatste productie werd gereleased door Smash Records en bestond uit de tracks ‘Apologize to Nobody’ en ‘VENOM‘.

Chaotic Hostility – First Rule No Rules 

In een eerder bericht op Instagram vroeg Chaotic Hostility al aan hun fans of ze voor hun nieuwe album een releaseparty moesten organiseren. Inmiddels is dus bekend dat ze op 22 november, hun gloednieuwe album zullen presenteren in de Graanbeurs in Breda. De ticketverkoop van de albumrelease party start zaterdag 19 oktober om 13:00 (CET) op de officiële BKJN-website.

Omslagfoto van Facebook-pagina Chaotic Hostility

Reageren