Chaotic Hostility kondigt debuutalbum aan: First Rule No Rules

Leonie Schott
Door Leonie Schott

Chaotic Hostility heeft zojuist iets groots aangekondigd via hun socials. De uptempo hardcore DJ’s hebben deze zomer op grote festivals als Defqon.1, AIRFORCE en IMPAQT gedraaid, maar hebben ook zeker niet stilgezeten in de studio. Zojuist hebben ze bekendgemaakt dat hun allereerste album af is. 

LEES OOK: Chaotic Hostility kondigt splinternieuwe EP aan

“Who’s ready for the first Chaotic Hostility album: ‘First Rule No Rules’? The Hype is real”, plaatsten de twee gemaskerde mannen zojuist op hun socials. De afbeelding ziet eruit als de albumcover en belooft heel wat duistere beats: een van de artiesten hangt aan een kruis en draagt een bord met ‘dead’ erop om zijn nek.

“See you at Thunderdome!”, voegde het DJ-duo hieraan toe. Ook gebruiken ze #album en #showcase, wat zal betekenen dat we volgende maand heel wat nieuwe Chaotic Hostility muziek kunnen verwachten. Hun laatste release is alweer een half jaar geleden. Dit was hun zesde EP bij Smash Records en bevat de tracks ‘Apologize to Nobody’ en ‘VENOM‘.

Chaotic Hostility – First Rule No Rule

Wanneer het debuutalbum van Chaotic Hostility gereleased zal worden is nog niet duidelijk. Wanneer je in het bezit bent voor een Thunderdome ticket, kun je wel hun eerste First Rule No Rule showcase bijwonen in oktober.

Omslagfoto van Facebook-pagina Chaotic Hostility
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren