Chaotic Hostility tekent bij sublabel van Neophyte: Smash Records

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Als er één duo is dat het afgelopen jaar ongelofelijk veel gegroeid is, is het wel Chaotic Hostility. Het gemaskerde tweetal produceert de ene na de andere track en staat inmiddels op de grootste festivals. Gisteren werd gemaakt dat zij hun muziek zullen uitbrengen bij het nieuwe label Smash Records, waaronder een gloednieuwe EP.

Defqon.1, Decibel outdoor, BKJN vs. Partyraiser en Ground Zero zijn slechts een greep uit het rijtje met mooie boekingen van de uptempo hardcore-act. Chaotic Hostility werd ronduit opgepikt door de grote namen uit de scene die hun tracks als ‘Fuck Up Everything’ en ‘Helemaal Knettah’ maar al te graag draaien. Nu komt het duo wéér met een release en niet zomaar eentje. De EP 7 Days zal binnenkort verschijnen op Smash Records, het nieuwe sublabel van Tieum onder de rook van Neophyte Records. En hiermee begint de samenwerking tussen Chaotic Hostility en Smash Records: “Glad we found a home for our music, let’s drop bombs!”

Chaotic Hostily verhuist naar sublabel van Neophyte: Smash Records

Na Angernoizer en oprichter Tieum voegt Chaotic Hostility zich nu ook bij het label, dat eerder dit jaar werd opgericht. Ook maakte ze bekend dat hun track ‘Blue’ niet wordt gereleased, maar gratis wordt weggegeven bij 25.000 likes. Volg het tweetal hier op Facebook om ervoor te zorgen dat deze track gratis uit wordt gebracht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Chaotic Hostility

Reageren