Club X komt met de allereerste outdoor editie

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Club X zal voor menig hardcore liefhebbers bekend in de oren klinken. Dit jaar komen ze met de allereerste outdoor editie en hebben ze een grootste line-up bekendgemaakt. Twee stages gevuld met de grootste artiesten van vroeger. 

Dit jaar keert Club X terug in een outdoor festival en hebben ze de grootste namen uit die tijd weten te regelen. Het evenement bestaat uit 2 stages: area 1 bestaat uit een mix van classics, oldschool, happy hardcore en early rave, area 2 gaat vol voor de millennium sound. Die millennium sound wordt door artiesten als Noize Supressor, Endymion, Neophyte en The Viper teruggebracht. Samen gaan ze met duizenden gabbers terug naar die sfeer van vroeger. De gehele line-up vind je onder het artikel.

Club X was een bekende discotheek in Wuustwezel in België waar van 1993 tot 2000 hardcore feesten werden gegeven. Een bekende huis-DJ was DJ Yves, hij scoorde een hit met de track ‘The Sequel (Lalala)’. De club werd helaas gesloten, maar jaren later werden er verschillende reünies georganiseerd en nu dus zelfs de allereerste outdoor editie.

Het allereerste outdoor evenement van Club X

Het evenement vindt plaats op zaterdag 13 juli bij Beachclub Puur in Drimmelen. De early bird tickets zijn al uitverkocht maar voor reguliere tickets ga je naar deze link.

Dit is de line-up voor Club X – Outdoor:

MAINSTAGE
The Darkraver
DJ Isaac
Dj Yves – Club X
Dj Rob & Mc Joe
Panic
DJ Pavo
Critical Mass
DJ Francois
Franky Dux
Hosted by Paul Mc-v

MILLENNIUM STAGE
Neophyte
Endymion
Noize Suppressor
Nosferatu
The Viper
DJ Kasparov
Dj Yves – Club X
Stampede
Hosted by Mc I See

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst en buiten

Omslagfoto via Facebook-pagina DJ Yves 

Reageren