Core to the bone? Dan moet je naar Partyraiser vs. Dr. Peacock – Operation: Core!

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Volgende week zaterdag is het zover, dan vindt Partyraiser vs. Dr. Peacock – Operation: Core plaats. Het grootste BKJN-event tot nu toe wordt gehouden in Breepark in Breda en lijkt nu al memorabel te worden. Daarom hebben wij 11 redenen op een rij gezet waarom jij dit evenement absoluut niet mag missen.

1. 7 uur lang Partyraiser vs. Dr. Peacock

Het is voor het eerst dat Partyraiser en Dr. Peacock zo lang zullen draaien in een battle tegen elkaar. Tijdens deze zeven(!) uur durende battle zullen ze worden ondersteund door een hoop andere DJ’s. Beide heren hebben al eens eerder zo lang achter de draaitafels gestaan. Zo stond Partyraiser tijdens BKJN vs. Partyraiser al 7 uur non-stop in de booth, terwijl Dr. Peacock tijdens Vive la Frenchcore in 2018 maar liefst 6 uur lang in de booth stond.

2. Altijd gekkenhuis met Partyraiser vs. Dr. Peacock

Je weet het gewoon al van te voren, als deze twee heren samen een setje draaien dan wordt het gewoon een groot gekkenhuis. Iedereen gaat uit zijn plaat en de tent wordt nog net niet letterlijk op zijn kop gezet met onder andere de collab ‘Trip to Holland’. Moet je na gaan als die twee zeven uur lang samen draaien!

3. Het anthem van Operation: Core

Zoals hierboven al aangegeven, als Partyraiser en Dr. Peacock samen draaien is het een groot gekkenhuis. Ook de verschillende collabs die ze hebben zijn behoorlijk succesvol. Nu komen de twee zelfs met een anthem voor deze speciale avond. Gisteren werd er al gehint naar dit anthem dus wij kunnen haast niet wachten hoe deze volgende knaller van het duo zal klinken.

4. 13 speciale gasten

Tijdens de battle tussen Partyraiser en Dr. Peacock worden de heren maar liefst 8 keer ondersteund met verschillende guest appearances. Zo komen onder andere N-Vitral, Angernoizer en The Sickest Squad langs om er een keihard feest van te maken.

5. Dat wordt proppen in de DJ-booth

Partyraiser vs. Dr. Peacock vs. Destructive Tendencies vs. Rob GEE, al deze artiesten zullen allemaal tegelijk aanwezig zijn in de DJ-booth. Het is de eerste keer dat deze heren allemaal tegelijkertijd samen draaien. Het wordt dus niet alleen een ‘Operation: Core’ maar ook een hele klus om allemaal op hetzelfde moment achter de draaitafels te kunnen staan.

6. Twee live acts

Alsof de line-up nog niet goed genoeg was vinden er tijdens deze avond ook nog twee heuse live- acts plaats. Zo staat Dr. Peacock Live op het programma en zal Partyraiser aantreden tijdens de live-act Scarphase Live. Deze act verzorgt hij samen met de Italiaan Franceso Marazzi, beter bekend als F. NøIzE.

7. Grootste BKJN event tot nu toe

Partyraiser vs. Dr. Peacock – Operation Core zal het grootste BKJN-event in de geschiedenis van de organisatie worden. Het evenement biedt plaats aan maar liefst 12.000 liefhebbers, een hele klus dus voor de organisatie. Maar BKJN kennende komt dat vast wel goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BKJN Events (@bkjnevents) op

8. Ode to the Core

Tijdens Operation: Core zullen alle mogelijke vormen van -core wel voorbij gaan komen. Bereid je dus voor op een avond vol met onder andere frenchcore, uptempo-hardcore en nog veel meer! Gezien de line-up zijn de verschillende (sub-)genres perfect afgewogen en allemaal aanwezig. Je moet dus wel echt ‘-core to the bone’ zijn.

9. Trip to Breepark

Doordat BKJN heeft besloten om dit evenement in het Breepark te houden kunnen we een nieuwe locatie bijschrijven waar hardcore evenementen worden georganiseerd. Een nieuwe locatie betekent natuurlijk ook dat je opnieuw uit moet vinden hoe je hier het snelste komt. Dan hoef je in dit geval niet heel lang te zoeken. Het Breepark ligt namelijk pal naast de snelweg (A27) bij afrit Bavel. Het is vanaf de snelweg amper 2 minuten rijden tot de parkeerplaatsen dus de kortste route lijkt wel gevonden.

10. Bass moet je niet horen…

Doordat Breepark een vrij nieuwe hal is zijn alle faciliteiten natuurlijk tip-top in orde, zo ook het geluid. Online zijn al veel complimenten gegeven over het geluid in deze nieuwe hal. ‘Het is om je vingers bij af te likken’, zo omschrijven velen het. Dus de bass kun je in Breepark zeker goed horen en voelen!

11. ‘You’ll never stamp alone’

De tickets gaan als warme broodjes over de digitale toonbank. Je bent dus zeker niet de enige die naar Partyraiser vs. Dr. Peacock – Operation: Core gaat. Er zijn alleen nog regular tickets te verkrijgen, alle andere soorten tickets zijn al uitverkocht.

Ben jij echt ‘core to the bone’ en wil jij 26 januari helemaal uit je dak gaan? Koop dan snel je tickets voor Partyraiser vs. Dr. Peacock – Operation: Core en zorg dat je erbij bent, want dit historisch grote feest mag je gewoon niet missen!

Omslagfoto via Masters of Hardcore

Reageren