Cryogenic daagt zichzelf uit met een raw hardstyle track

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Cryogenic staat bij het publiek bekend om zijn harde uptempo muziek, maar via zijn socials heeft de DJ zojuist bekendgemaakt dat hij een track gaat maken met een wat lager bpm. Samen met zijn collega’s Trespassed en Hard effectz, zijn ze tot het idee gekomen om zichzelf uit te dagen tot het maken van een raw hardstyle track.

Op zijn Facebook-account, liet Cryogenic weten hoe het idee gedurende een trip vanuit Hamburg tot stand is gekomen: “We hadden GPF aka Caine uit de hardstyle, die dacht een grap van uptempo te maken omdat hij waarschijnlijk (niet zeker) dacht dat we enkele domme artiesten zijn / of wat zijn bedoeling ook was, dus… let’s make some raw.” Hij neemt aan, dat van wat hij tot nu toe gehoord heeft, raw “niet meer is dan vertraagde uptempo”, en dat wil hij dan ook bewijzen. Volgens hem wil hij dit dan ook serieuzer benaderen dan Caine deed met zijn GPF-project.

De uptempo artiest heeft gedurende zijn carrière al tracks uitgebracht op labels als D.N.A. Records, Partyraiser Records, Offensive Records, Footworxx Records en heeft al op evenementen als Defqon.1, Decibel outdoor en BKJN vs Partyraiser gestaan.

Cryogenic gaat de raw uitdaging aan

Of de track een samenwerking zal worden tussen Cryogenic, Trespassed en Hard effectz – of dat ze allemaal hun eigen hardstyle track maken – is voor nu nog niet duidelijk. Houd het Facebook-account van Cryogenic in de gaten om op de hoogte te blijven van dit aankomende project.

Omslagfoto van Facebook-pagina Cryogenic

Reageren