Cryogenic komt met nieuw album: ‘No Guts No Glory No Legend No Story’

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Via zijn socials maakte Cryogenic bekend dat hij een nieuw album online gaat zetten. No Guts No Glory No Legend No Story komt redelijk onverwachts, bevat maar liefst 15 tracks en wordt binnenkort gereleased.

LEES OOK: Cryogenic: “Ik ga harde tracks droppen, stages slopen en mensen shockeren.”

Het nieuwe album No Guts No Glory No Legend No Story wordt door Anton zelf online gezet. Eigenlijk wilde hij het album dit weekend al delen met zijn fans, maar daar kwam het door wat kleine problemen nog niet van. “Het is de eerste keer dat iets zelf plaats ter streaming, dus excuse me guys. Het enige wat ik beter had kunnen doen is vermelden dat het album een verwerkingstijd heeft van 5 dagen. Typisch gevalletje van kleine lettertjes lezen”, zo schrijft de DJ.

Cryogenic legt uit waarom hij ervoor gekozen heeft om deze exclusieve tracks zelf online te zetten, voordat deze officieel gereleast zijn. “Alles wordt tegenwoordig maar uit je set geknipt en vaak in slechte kwaliteit verspreid op SoundCloud. Dit zie ik als het weglopen met andermans werk, dus om dit in de toekomst te voorkomen heb ik er voor gekozen om mijn nieuwe werken te streamen in demo vorm. Na een bepaalde periode komen de releases ook uit en kun je ze downloaden. Dit blijft gebeuren op mijn label Offensive rage!”, zo legt Anton uit.

Cryogenic dropt onverwacht een gloednieuw album

Eerder vertelde Cryogenic dat hij werkt aan een mini-album met Angernoizer en een gloednieuwe live act Shock-N-Destroy samen met MBK. Met het uitbrengen van dit nieuwe album zit Anton dus alles behalve stil. Klik hier om het album te beluisteren wanneer het definitief uit is. Bekijk de tracklist van het nieuwe album No Guts No Glory No Legend No Story hieronder.

Tracklist No Guts No Glory No Legend No Story
 1. Cryogenic – Straight from the Underground
 2. Cryogenic – Angels Die Harder
 3. Cryogenic – Chop Your Head Off
 4. Cryogenic – No Regrets (ecxl. edit)
 5. Cryogenic – Noisepumper Mashup
 6. Cryogenic – Push the Limits
 7. Cryogenic – Spaceman on Dope
 8. Cryogenic & MBK (Shock-N-Destroy) – ?
 9. Cryogenic – I Don’t Give a Shit
 10. Cryogenic – Double-Dealing
 11. Cryogenic – Get Krunked
 12. Cryogenic – Killing Time
 13. Cryogenic – Driven to Kill
 14. Cryogenic & MBK – Copy Cats
 15. Cryogenic – Total Terror

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

Reageren