Deadly Guns komt met uitgebreid debuutalbum: ‘The Gunshow’

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Eén van de revelaties uit de hardcore heeft zojuist het hoge woord eruit gegooid. Deadly Guns zal namelijk binnenkort zijn debuutalbum The Gunshow uitbrengen en de hele wereld mag het nu eindelijk weten. Bovendien zal er binnenkort ook een showcase van het nieuwe Deadly Guns album komen op een groot uptempo-evenement…“The wait is over, it’s finally here!”

LEES OOK: Deadly Guns’ Snakepit 2017 anthem gooit het tempo omhoog

Met in totaal 26 tracks, verdeeld over de twee CD’s, komt Deadly Guns dus met een shit load aan nieuw genot voor het oor. Via social media laat de Limburger al weten dat hij hier al een aardige tijd aan heeft gewerkt, bijna twee jaar om precies te zijn. Het doel van The Gunshow is in ieder geval duidelijk: met een unieke sound de dansvloeren afbreken.

Het Deadly Guns album ‘The Gunshow’ bestaat uit 2 CD’s met 26 tracks

Wanneer de nieuwe productie van Deadly Guns uit zal komen, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat het album op het label van Masters of Hardcore gereleased wordt en dat we op 9 december tijdens Snakepit een exclusieve album showcase mogen verwachten. Stay tuned, The Chosen Ones!

Deadly Guns Gunsshow album

Omslagfoto via Facebook-pagina Deadly Guns

Reageren