Destructive Tendencies voor 3e keer op rij host tijdens Intents Festival

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Destructive Tendencies heeft bekendgemaakt dat ze tijdens Intents Festival de Dynamite hardcore stage zullen hosten. Dit vertellen ze in een video op hun Facebook-pagina.

In de video vertelt het Schotse duo dat ze voor de derde keer op rij een stage zullen hosten tijdens Intents Festival. Hierbij doen ze ook al een kleine bekendmaking van de gasten die ze zullen verwelkomen. Zo zullen we voor het eerst Destructive Tendencies Live vs. Dr. Peacock Live gaan zien maar komt ook The Melodyst langs op de stage. Verder zullen de schotten draaien met Spitnoise en Cryogenic terwijl er afgesloten zal worden met een 90 minuten durende set van Destructive Tendencies vs. F. Noize vs. DRS vs. MBK. De rest van de line-up wordt pas later bekendgemaakt.

Destructive Tendencies host Dynamite hardcore stage

Bij het Facebook-bericht van Destructive Tendencies kan je nu al 4 kaarten winnen voor Intents Festival. Op 8 januari gaat de kaartverkoop van de camping en de weekendtickets van start terwijl op 10 januari de dagtickets in de verkoop zullen gaan. Klik hier voor meer informatie over Intents Festival 2019.

Omslagfoto via Facebook-pagina Destructive Tendencies

Reageren