Dither kondigt splinternieuw album aan: ‘Tools Of Demolition’

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Eindelijk heeft Dither bekendgemaakt waar alle hints op zijn socials mee te maken hebben, namelijk een nieuw album. De hardcore DJ heeft dit jaar al aan meerdere succesvolle solo-tracks en collabs gewerkt en met Tools Of Demolition komt er dus nog veel meer aan.

LEES OOK: Dither brengt gloednieuwe ‘Terminate’ uit

Dither kondigde met een video aan dat hij later dit jaar met een nieuw album komt dat Tools Of Demolition zal heten. Hierbij heeft hij ook gelijk de releasedatum bekendgemaakt, maar voor de rest laat hij nog weinig los over zijn nieuwe productie. De platenmaatschappij waar hij bij zit – The Third Movement – zegt al wel wat meer: “It  will be a full length album filled with all kinds of destruction.” 

Zo zou zijn collab met Deadly Guns ‘Playing With Fire’ zomaar deel uit kunnen maken van deze productie, net als zijn laatste samenwerking met Mike Cervello ‘The Get Down’.

Dither komt met nieuw album ‘Tools Of Demolition’

De release van Dither’s album zal op 24 juni plaatsvinden, maar welke tracks er op komen is nog niet duidelijk. Ga naar de Facebook-pagina van Dither om op de hoogte te blijven van zijn werk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SUPER PROUD TO ANNOUNCE MY ALBUM | TOOLS OF DEMOLITION | COMING JUNE 24TH ??

Een bericht gedeeld door Dither (@dither_) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Dither

Reageren