Dominator Festival breidt dit jaar uit met een camping

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Dominator is hét grootste hardcore festival ter wereld, dat normaal gesproken op één dag gehouden wordt. Nadat de organisatie een aantal weken geleden een enquête hield, waarin onder andere werd gevraagd wat bezoekers zouden vinden van uitbreiding met een camping én pre-party op vrijdag, is de kogel nu door de kerk: Dominator Festival wordt dit jaar nóg groter!

LEES OOK: Staat Dominator op het punt om uit te breiden met een camping?

50.000 liefhebbers van over de hele wereld komen jaarlijks samen om te genieten van alles wat met hardcore te maken heeft tijdens Dominator Festival. Normaal gesproken kunnen bezoekers 12 uur lang genieten van alles wat hardcore te bieden heeft, maar daar komt nu dus verandering in: Dominator zal namelijk voor de aankomende editie een camping én pre-party op vrijdag toevoegen, waardoor bezoekers dit jaar langer van het evenement kunnen genieten.

“This year we welcome you to our new stronghold. We expand our territories with: the official Dominator camping!”, zo maakte de organisatie zojuist bekend. Bezoekers van het evenement zullen van vrijdag tot en met zondag gebruik kunnen maken van de camping, inclusief een pre-party op vrijdag: waar de namen inmiddels dus ook bekend voor zijn gemaakt. Bekijk de line-up van de Dominator pre-party hieronder.

Dominator pre-party line-up:

Miss K8
Tha Playah
Nosferatu ‘Millennium hardcore set’
Scarphase
Bass-D ‘Early hardcore set’
Barber
Hosted by Tha Watcher

Dominator 2020: “We expand our territories with: the Dominator Camping!”

Dominator Festival vindt plaats op zaterdag 18 juli op het E3 strand in Eersel. Alle camping- en verblijfsmogelijkheden vindt je via deze website en meer informatie over het evenement is te vinden op de officiële site van Dominator. Houd om op de hoogte te blijven de socials in de gaten. 

Omslagfoto van website Art of Dance

(Visited 3.911 times, 1 visits today)

Reageren