Dr. Peacock en Partyraiser nemen je mee op een Trip To Holland

Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Als er één iemand is die ons meeneemt in een reis rond de hele wereld, dan is het wel Dr. Peacock. Op het eerste album van de dokter, Trip Around The World, werd er al een hele toch rond de aardbol gemaakt. Nu nemen hij en Partyraiser ons opnieuw mee naar een land op deze aarde.

LEES OOK: ‘Dr. Peacock komt met een nieuw solo album’

Beide DJ’s draaiden natuurlijk al vaker samen en toverde eerder dit jaar de mainstage van Masters of Hardcore in het rood-wit-blauw bij de primeur van hun samenwerking. Sindsdien draaide de heren ‘Trip To Holland’ op verschillende festivals, maar vorige week plaatsten Dr. Peacock en Partyraiser dan eindelijk de teaser voor hun nieuwste reis al op Facebook. “Who is ready for another trip?”, plaatste Steve Dekker – oftewel Dr. Peacock – in het onderschrift. De tekst van het nummer “Ik hou van Holland, stadje aan de Zuiderzee”, zul je al op verschillende evenementen gehoord kunnen hebben. Beide DJ’s draaien het nummer namelijk al langere tijd, maar vandaag komt ‘Trip To Holland’ dan echt uit.

Een Trip To Holland met Dr. Peacock & Partyraiser

De nieuwe samenwerking is vanaf nu gratis te downloaden via Hardtunes en ook verkrijgbaar via de gebruikelijke streamingdiensten. Liever de track op de dansvloer horen? Zo draaien ze allebei op Defqon.1, BKJN vs Partyraiser Festival en Vive La Frenchcore – 10 Years of Dr. Peacock.

Omslagfoto via website Art of Dance

Reageren