Dr. Peacock is de Mainstage Ambassador van Ground Zero 2020

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft Ground Zero bekendgemaakt dat niemand minder dan Dr. Peacock dit jaar de host van de Mainstage zal zijn. Naast deze frenchcore held zullen er volgens de organisatie meer grote namen én verschillende genres op de mainstage van het nachtfestival te vinden zijn. 

Ground Zero staat al jaren bekend als hét hardcore nachtfestival, waar je op verschillende stages kunt genieten van het beste dat hardcore te bieden heeft. Waar vorig jaar Partyraiser de Mainstage Ambassador was gekroond, is het dit jaar de eer aan Dr. Peacock om de stage over te nemen. In de video van de bekendmaking vertelt hij dat hij speciaal voor deze hosting een flink stuk harder zal gaan dan normaal.

“He will prove worthy of Europe’s Hardest Night Festival by being harder and darker than usual. Expect a big variety in artists and genres on the mainstage this year.”

“Commit yourself to the darkness and join Ground Zero’s 15th anniversary”

Ground Zero 2020 – Fifteen Years of Darkness zal op 29 augustus plaatsvinden in Bussloo. Tickets zijn nu al verkrijgbaar via de officiële website van het event, waar je ook meer info én binnenkort de line-up kunt terugvinden. Bekijk hieronder de volledige bekendmaking.

Reageren