Dr. Peacock komt met een nieuw solo album

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Iets meer dan een jaar geleden kwam zijn debuutalbum Trip Around The World uit en hier komt (gelukkig) al snel een vervolg op. Dr. Peacock heeft namelijk aangekondigd dat hij bezig is met een gloednieuw solo album. De frenchcore meester weet te vertellen dat het album zelfs dit jaar nog gereleast gaat worden.

LEES OOK: Dr. Peacock werd doodziek door vliegen: “Ik stap geen vliegtuig meer in”

In gesprek met het Franse medium Valliue vertelt Steve Dekker, beter bekend als Dr. Peacock, uitgebreid over de frenchcore-scene en over zijn aankomende projecten. Zijn eerste album verscheen eind 2016 en werd een regelrechte hit: zo is het welbekende ‘Trip To Ireland’ inmiddels al meer dan 20 miljoen keer gestreamd op YouTube en Spotify. Wanneer het nieuwe album van de labelbaas van Peacock Records en Frenchcore Worldwide Recordings precies uitkomt en hoe deze gaat heten, is nog niet bekend gemaakt.

Dr. Peacock zal dit jaar nog een nieuw solo album uitbrengen

Dit jaar viert de DJ en producer alweer zijn 10-jarig bestaan: “10 Years of Dr. Peacock”. Naast de aanstaande productie, vertelt Dr. Peacock dat hij nog veel grote plannen heeft voor 2018. Zo zal hij, in samenwerking met BKJN, een groot feest geven op een nieuwe locatie.

Bron: Valliue / Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren