Dr. Peacock & Sefa werken aan 4 splinternieuwe tracks

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Wie kent deze twee frenchcore helden niet: Dr. Peacock en Sefa. Na al meerdere collabs samen te hebben gehad laat Dr. Peacock weten op zijn Instagram dat ze opnieuw samen in de studio zitten. 

LEES OOK: Dr. Peacock in ‘The Spotlight’ op Defqon.1 2019 tijdens The Gathering 

Dr. Peacock en Sefa zijn niet meer weg te denken uit de scene. Ze staan zo bijna op alle grote evenementen en hun muziek klinkt bij de meeste mensen wel bekend in de oren. In het verleden hebben de twee artiesten al verschillende collabs samen gehad als ‘Pain Is Everywhere’ en ‘World Of The Dream’, maar we kunnen dus nieuwe muziek verwachten. Steve laat namelijk weten in zijn Instagram Stories dat ze samen werken aan 4 gloednieuwe tracks, of dit weer in de vorm van een gezamenlijke EP zal zijn is nog maar de vraag.

Eerder kregen ze allebei al een grote rol op het grootste hardere stijlen-festival ter wereld: Defqon.1. Zo wordt Dr. Peacock in ‘The Spotlight’ gezet tijdens The Gathering op vrijdag en niemand minder dan Sefa is mede verantwoordelijk voor het anthem. Daarnaast mag hij ook als allereerste frenchcore DJ ooit Defqon.1 afsluiten op zondag.

Dr. Peacock en Sefa in de studio voor 4 nieuwe tracks

Wanneer er meer bekend wordt over de nieuwe nummers is nog niet duidelijk. Volgende evenementen waar we de twee artiesten allebei kunnen vinden zijn TITANIUM Festival, Hardshock Festival en Intents Festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Innercore

Reageren