Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Alweer tien jaar geleden maakten we kennis met Dr. Peacock die met zijn frenchcore muziek de harten veroverde van liefhebbers uit de scene. De eigenaar van Peacock Records draait op veel evenementen van Beter Kom Je Niet, maar de organisatie maakte bekend dat de frenchcore DJ voor zijn 10-jarige jubileum zijn eigen evenement krijgt. De zomereditie van Vive la Frenchcore zal volledig in het teken staan van de decennium durende carrière van Dr. Peacock.

LEES OOK: ‘Dr. Peacock komt met een nieuw solo album’

Steve Dekker, beter bekend als Dr. Peacock, had zijn eerste optreden bij Beter Kom Je Niet in Culemborg in 2010 en sindsdien is de bolhoed dragende DJ aanwezig geweest op vrijwel elke editie van het evenement. Een aantal jaar later in 2013 richtte de frenchcore DJ zijn eigen label Peacock Records op, waar DJ’s als Sefa onder vallen. 2016 was het jaar waarin Peacock zijn debuutalbum Trip Around The World uitbracht en eerder dit jaar maakte hij bekend dat hij zeker niet stilzit. De DJ is bezig met zijn tweede solo album dat dit jaar nog uit zal komen.

10 Years of Dr. Peacock op Vive la Frenchcore

De decennium durende carrière van Dr. Peacock wordt op 14 juli 2018 gevierd in het Event Center in Culemborg. Binnenkort volgt er meer informatie over het evenement en de ticketsale, dus nog even geduld. Dit festivalseizoen kun je de DJ ook nog zien op Harmony of Hardcore, Intents Festival en Dominator.

Bron Facebook-pagina BKJN eventsomslagfoto via Evenement 10 Years Dr. Peacock

Reageren