Drokz ‘cure for the virus’ mix: “Aangezien we door de klote corona niet kunnen feesten, breng ik het feestje bij je thuis”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Nu iedereen in de ban is van het coronavirus en er geen events meer georganiseerd worden, heeft niemand minder dan Drokz besloten een ‘cure for the virus’ mix online te zetten. “Ik wil toch graag mijn herrie delen met de terrorheads. Aangezien we door de klote corona niet kunnen feesten, breng ik het feestje bij je thuis!”

LEES OOK: Drokz neemt break na de release van ‘Defender of Terror’: “Ik laat een album achter waar ik trots op ben”

Opa Drokz releasde eind 2019 nog zijn album Defender of Terror, waarna hij bekendmaakte een break van 6 maanden te gaan houden. Nu hij halverwege deze pauze zit heeft Drokz veel nieuwe tracks gemaakt, die hij graag wil delen met alle terrorheads. “Ik heb me volledig afgesloten van de scene en check maar heel sporadisch nieuwe muziek. En ik voel me goed, ontspannen, maak echt exact wat er in me opkomt!”

En dit is te horen in de nieuwe ‘cure for the virus’ mix die bestaat uit nieuw materiaal, tracks van het Defender of Terror album én tracks die het album net niet gehaald hadden zoals ‘I’m Feeling Haunted’‘Je bent toch niet doof’“Omdat we door die klote corona niet kunnen feesten met zijn allen, breng ik het feestje maar bij je thuis.” Ook deelt Drokz nog wat we in de toekomst op Hong Kong Violence mogen verwachten, waaronder een primeurtje!

“De komende tijd komt op HKV de EP Hong Kong Hardknocks Volume 1 uit (‘Karma’, ‘Stealin Yo Shit 005’ & ‘Laten we dronken worden’) en de planning is dat we voor Harmony of Hardcore met deel 2 komen. Ook heb ik een nieuwe Proactive HC track bijna af. En een primeur… Sinds eergisteren is bekend geworden dat er remixes uit gaan komen van de terror classic Akira & Metal D ‘Trancetrutje’ met remixes van Destroyer en Drokz op HKV.”

“Één ding is zeker, het eerstvolgende feest wordt een speciale”

Je kunt de ‘cure the virus’ remix nu hieronder beluisteren via YouTube, of via de SoundCloud van Drokz. Hou ook zijn Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van zijn laatste nieuws. Om af te sluiten wil Drokz graag nog iedereen een hart onder de riem steken.

“Ik hoop dat we ons er zo snel mogelijk er doorheen slaan en ik hoop ook dat iedereen gezond blijft. ECHT! Één ding is zeker: het eerstvolgende feest wordt een speciale. Daar richt ik me op.”

Reageren