Drokz neemt een break na de release van zijn album: ‘Defender Of Terror’

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Hij is een legende binnen de hardcore scene en staat bekend om zijn passie voor terror: Drokz. Grandpa, hoe hij ook wel wordt genoemd, neemt een break van 6 maanden nadat hij meer dan 25 jaar in het vak zit. Vlak daarvoor brengt hij nog wel zijn nieuwe album uit: Defender Of Terror

LEES OOK: Drokz: “Er is zoveel van hetzelfde en niemand durft zijn eigen mening te uiten”

Via zijn socials heeft Drokz zojuist nieuws over de aankomende productie onthuld: “DEFENDER OF TERROR. December 6th. My new album.” Ook liet hij weten dat fans het album kunnen pre-orderen vanaf 19 november via Masters of Hardcore. “Hard work, aggression, sadness and some dancefloor smiles created this. It’s always a big thing letting an album go”, deelde hij onlangs ook nog. Verder legt Grandpa uit dat mensen de langere versies van zijn tracks kunnen verwachten, in tegenstelling tot wat ze gewend zijn tijdens optredens: “For example, ‘The Vietnam War’ is a full 7 minutes story, while people hear on the dancefloor a maximum 3 minutes. Nothing blurred my vision. This is what I like and the rest is a bonus!”

Het nieuwe album zal net voor zijn 6 maanden durende pauze uitgebracht worden. “Nee, ik stop niet. Ik neem gewoon een pauze na 25+ jaar in de game”, verduidelijkt de DJ in zijn column in het Thunderdome Magazine. “De enige uitzondering die ik zal maken is het 25-jarig jubileum van Masters of Hardcore.” Eerder dit jaar bracht Drokz ook al een gelijknamige EP uit op Noisekick Records: Defender Of Terror Volume 1. Deze EP bevatte twee solo-tracks, evenals een nummer van de live act Creatures Of The Occult en een samenwerking met The Vizitor en Gyze.

Drokz is the Defender Of Terror

Drokz gebruikte #Akirahvk en #TheVizitor bij de album posts, dus het lijkt erop dat ze weer te zien zijn op Defender Of Terror. officiële website van MoHHet nieuwe album wordt uitgebracht op 6 december 2019 op Masters of Hardcore. Vanaf 19 november is zijn productie te pre-orderen via de . Check Drokz’s zijn socials om op de hoogte te blijven over het album.

Omslagfoto van Facebook-pagina Drokz

Reageren