Drokz werkt samen voor nieuwe act: ‘Proactive HC’

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Drokz en Sander Boulonois bundelen hun krachten voor een nieuwe act waarmee ze hardcore in de puurste vorm willen terugbrengen. De mannen vervullen daarvoor allebei een hele andere rol en zijn daar erg duidelijk over. Proactive HC is voor het eerst te zien tijdens het grootste hardcore-festival ter wereld.

LEES OOK: Drokz komt met nieuwe EP en werkt aan groots project

Opa Drokz is een erg bekende naam in de hardcore-scene, maar de naam Sander Boulonois doet bij minder mensen een belletje rinkelen. Dat komt omdat hij tot nu toe vooral achter de schermen te vinden was bij organisaties als ID&T. De twee vormen nu samen Proactive HC, waarbij Drokz het werk in de studio verricht en Sander als nieuweling het podium op gaat. “Met de jarenlange ervaring van Drokz en de frisse vibe van Sander, is Proactive HC een naam die zal blijven in de scene”, vertellen de mannen.

Deze nieuwe act is voor het eerst te zien bij de terror stage van Dominator: House of Dragons. Het debuut van Proactive HC is dus gelijk op het grootste hardcore-festival ter wereld. “Ik zal geen terror set doen, maar verwacht een set die van 180 naar 200 BPM gaat – gewoon keiharde hardcore”, zegt Sander.

Proactive HC: “We keep it real!”

De mannen zijn erg transparant over het feit dat Drokz produceert en Sander de DJ is op festivals. “Ons nieuwe project Proactive HC: no ghostproducing, we keep it real!” Op de socials van dit nieuwe duo staat een promo video van Dominator, waarij één van hun tracks al te horen is. Ga naar de Facebook-pagina van Proactive HC om op de hoogte te blijven van deze act.

Omslagfoto via Facebook-pagina Proactive HC

Reageren