De eerste Nefarious collab met Andy The Core zal binnenkort uitkomen

Door Leonie Schott

Destructive Tendencies’ uptempo act Nefarious brengt deze week zijn eerste collab uit. Via hun socials kondigden ze aan, dat ze voor deze samenwerking de studio in zijn gedoken met niemand minder dan de Italiaanse producer Andy The Core.

LEES OOK: Destructive Tendencies komen met gloednieuw uptempo EP: ‘Nefarious’

Nefarious liet enkele dagen geleden via het Instagram-account van Destructive Tendencies al weten dat de allereerste samenwerking eraan komt. Inmiddels hebben ze bekendgemaakt dat hun eerste gezamenlijke productie met hardcore DJ Andy The Core zal zijn. Bovendien onthulden ze niet alleen dat het een 200 BPM track is, maar ook de naam van het nummer werd al genoemd: ‘Black Sun’. Fans hoeven echter niet lang te wachten om het nummer te horen: de collab is al over drie dagen beschikbaar op Masters of Hardcore.

In 2015 werkten de drie mannen al eens samen. Destructive Tendencies en Andy The Core brachten toen het nummer ‘Drug & Alcohol Abuse’ uit. Nu keren ze terug met een nieuwe uptempo act, die deze zomer voor het eerst te zien was tijdens Dominator Festival. Destructive Tendencies waren één van de uptempo-pioniers en vanwege de grote vraag van hun fans gaan ze “Back to their roots” en verhogen ze de BPM opnieuw.

Nefarious & Andy The Core – ‘Black Sun’

‘Black Sun’ zal vanaf 25 oktober 2019 beschikbaar zijn op Masters of Hardcore en is nu al te pre-saven op Spotify. Voor al het komende nieuws over Andy The Core, Nefarious en Destructive Tendencies, check hun socials.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

25-10-19 ? #200BPM NEFARIOUS & @andythecore ??????PRE SAVE IN BIO?

Een bericht gedeeld door Destructive Tendencies (@destructivetendencies) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Destructive Tendencies & Andy The Core
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren