Free Festival adds extra fourth area with uptempo, frenchcore & terror

By Feije Tinnevelt

Word jij warm van hardcore muziek in de hoogste versnelling? Dan heeft Free Festival een aangename verrassing voor je in huis. Zojuist maakte organisator Art of Dance namelijk bekend dat er dit jaar een extra plek is om te feesten op een sneller tempo. Met deze vierde area maakt uptempo hardcore, frenchcore & terror hun debuut op het festival in Almere.

LEES OOK: Angerfist, Mad Dog & AniMe vliegen de wereld over voor EDC Las Vegas

Jaarlijks trekken tienduizenden bezoekers naar Almere-Strand voor het evenement, dat vroeger zelfs gratis was. Normaal gesproken zijn hier drie area’s met hardcore, hardstyle en freestyle aanzig, maar hier tovert Free Festival vlak voor de kaartverkoop nog een extra stage uit de hoge hoed bij. Volgens het hardere stijlen evenement zal deze area ingericht worden met de allerhardste namen: dit wordt het nieuwe thuis van uptempo, frenchcore en terror.

Free Festival verrast & voegt extra vierde area toe

Dit jaar vindt Free Festival plaats op zaterdag 7 juli 2018. Aanstaande zaterdag (24 februari) begint de kaartverkoop van het festival en zijn deze zelfs met €10,- korting verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Free Festival

Add a comment