F.Noize vraagt hulp aan fans: “Stuur me alsjeblieft jullie video’s, zodat ik kan checken of er iemand op de stage was“

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Wanneer je als DJ je set staat te draaien, hou je je bezig met het publiek en de draaitafels. Je zou je geen zorgen moeten maken over of je bestolen wordt. F.Noize dacht hier afgelopen weekend hetzelfde over, maar helaas was het eindresultaat dat iemand er vandoor ging met zijn spullen.

Op Masters of Hardcore Zwitserland leek het iemand een goed plan om de stage op te klimmen en verschillende dingen van F.Noize toe te eigenen, waaronder een SD kaart met hierop tracks die nog niet gereleased waren (zowel van hem, als van andere artiesten). In de hoop erachter te komen wie dit gedaan heeft, en om de spullen terug te vinden, vroeg de DJ of bezoekers van het evenement video’s hadden van de set.

“Yesterday, during my set at Masters of Hardcore Switzerland, someone came on the stage and stole my headphone bag, my unique F.Noize towel, my custom earplugs a sd card of 32 gb from Trascendent  (with a lot of unreleased tracks from various artists including myself) and a sd cover box. 

Besides I’m angry as hell, I would like to ask you if you have any videos of myself or if you saw something during my set or if you heard or saw something about it after the party or on internet.“

Meer duidelijkheid

Dankzij de video’s die F.Noize ontvangen heeft, kon hij een duidelijker beeld vormen over wat er die nacht gebeurd was. Iemand was de stage opgeklommen in een blinde vlek van de DJ, en gaf de tas door aan zijn vrienden in het publiek. De SD kaart was – gelukkig – uit de tas gevallen en gevonden door één van de bezoekers. F.Noize gaat contact opnemen met de organisatie in de hoop de dief alsnog te vinden. Wij hopen dat diegene geïdentificeerd wordt!

Omslagfoto via Facebook-pagina F.Noize

Reageren