Footworxx komt met nieuwe editie in 2020: The Carnival Festival

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Zojuist heeft de organisatie van Footworxx bekendgemaakt in 2020 met een nieuwe editie te komen. Op 21 februari zal La Fabrik in Luik volledig in het teken staan van: The Carnival Festival.

Afgelopen jaar vierde de organisatie nog haar zestien-jarig bestaan met een jubileumeditie in La Fabrik. Destijds konden bezoekers dan ook losgaan op de muziek die het label tot een succes heeft gebracht in maar liefst drie verschillende zalen. Voor de aanstaande editie heeft de organisatie ervoor gekozen om een thema aan het evenement te hangen: de nieuwe editie van Footworxx vindt namelijk plaats op 21 februari, wat dit jaar in het carnavalsweekend valt. Hierdoor komt de organisatie met: The Carnival Festival.

De line-up voor deze carnavalseditie laat voor nu nog even op zich wachten, maar de organisatie belooft dat deze snel bekend zal worden. Daarnaast zijn er voor Footworxx zowel regular als VIP tickets te verkrijgen. Leuke bijkomstigheid bij de VIP tickets is dat je naast het kaartje, ook nog een Footworxx vlag, T-shirt, stickers en toegang tot de backstage ruimte krijgt.

Footworxx – The Carnival Festival

Footworxx – The Carnival Festival vindt plaats op 21 februari in La Fabrik in Luik van 21:00 tot 06:00. Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via de officiële website van Footworxx. Houd voor meer informatie over het evenement en de line-up, de socials in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Footworxx

 

 

Reageren