Frenchcore’s wonderkind Sefa komt met nieuwe track: ‘Follow’

Bas van Herk
Door Bas van Herk

Frenchcore lijkt populairder dan ooit en wij begrijpen wel waarom. Onder andere artiesten zoals Sefa, getekend bij Peacock Records, dragen hun steentje aan bij. Al helemaal sinds zijn optreden op Defqon.1 is Sefa niet meer te stoppen. Tijdens deze set gingen fans massaal los op zijn tracks, waaronder ‘Follow‘. En dit nummer is sinds kort eindelijk online gezet door de pas 17-jarige DJ. Check ‘m hieronder.

LEES OOK: “De sfeer op Thunderdome 2017 is er eentje die we zelden tegenkomen”

Vele fans roemen Sefa vanwege zijn vrolijke diversiteit aan tracks waar de DJ op verrassende wijze een harde frenchcore kick onder weet te zetten. Ook met ‘Follow’ is het ‘m weer gelukt. Velen reageerden al dat ze niet meer konden wachten tot de track eindelijk gereleased wordt.

Dit is de nieuwe track van Sefa: ‘Follow’

Vandaar dat de talentvolle artiest bij de reacties onder de video liet weten dat de plaat binnenkort als full version zal verschijnen. Verder vertelt hij in dezelfde comment dat zijn nieuwe plaat ‘Follow’ op een nieuw album zal komen. Meer informatie hierover is helaas nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven, houd dan vooral de Facebook-pagina van Sefa in de gaten.

Omslagfoto via Instagram-pagina Sefa

Reacties

 • Lex bonte 07 november 2017 - 01:39

  Wonderkind is nog zacht uitgedrukt ?
  Heb echt respect voor deze jongen, zo zie je maar weer wat je door hard werken kunt bereiken.
  Godsomme nog maar 17 jaar en nu al op de grootste feesten over de wereld draaien ??

  (2)
  Quote

Reageren