Furyan en LXCPR verantwoordelijk voor Hardcore4life anthem

Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Het Hardcore4life evenement staat alweer bijna voor de deur. Over tien dagen kunnen we genieten van het hardcore-conpet van b2s in de Maassilo, Rotterdam. Speciaal voor deze editie is Furyan de studio ingedoken met LXCPR, wat resulteert in het officiële Hardcore4life anthem: ‘The Oath’.

LEES OOK: Mega-interview met de artiesten van Hardcore4life

Het evenement bestaat al sinds 2001 en is daarmee een van de oudste hardcore concepten van Nederland. Het concept heeft ook een eigen area tijdens Decibel outdoor. Verantwoordelijk voor het anthem van dit jaar, dat op 24 plaatsvindt in Rotterdam, zijn dus Furyan en LXCPR. De nieuwe track heet ‘The Oath‘ en deze is hieronder beluisteren. Daarnaast zal er vanavond om 19:00 een speciale anthem livestream plaatsvinden, waarin je alvast een voorproefje krijgt van de aankomende Hardcore4life editie.

Dit is Furyan & LXCPR – The Oath (Hardcore4life 2018 anthem)

Zoals een oud gezegde luidt: “Hardcore will never die“. Dat bewijst Hardcore4life maar weer eens met hun evenement wat al meer dan 10 jaar bestaat. De volledige line-up kan je hier bekijken. Er zijn verschillende stages met hardcore, uptempo, industrial, millennium hardcore, early rave en hardcore classics te vinden in de Maassilo. Tickets zijn hier nog beschikbaar.

Omslagfoto via Facebook-pagina Furyan

Reageren