Furyan kondigt aan: “Album 2020 in progress”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Charley Schrijn, beter bekend als DJ Furyan, zal volgend jaar met een gloednieuw album komen. Dit heeft de hardcore-DJ bekend gemaakt via zijn eigen Instagram-account: “Album 2020 in the works.” 

LEES OOK: Furyan komt met nieuwe live act geïnspireerd op Fortnite

Furyan – die ook lid is van de groep Guerillas – heeft de laatste tijd zeker niet stilgezeten. Sinds vorig jaar is Furyan met veel mede-artiesten de studio in gedoken. Zo heeft hij onder andere samengewerkt met DJ’s als Nosferatu en Tha Playah. Ook heeft hij de afgelopen tijd collab’s uitgebracht met Angerfist, Partyraiser, Never Surrender, Drokx en zelfs met hardstyle-duo Degos & Re-Done.

Charley, die aangesloten is bij Neophyte Records, introduceerde naast verschillende collabs vorig jaar ook een nieuwe live-act. Tijdens Decibel outdoor 2018 lanceerde hij ‘Furyan presents Fatal Fields’ voor de eerste keer. Leuk weetje: Fatal Fields is een veelbezochte plek in de populaire game Fortnite, waar de act destijds van is afgeleid. Daarnaast is zijn track ‘Kokeen’ inmiddels al meer dan 400.000 keer gestreamd op Spotify. Onlangs vroeg hij zijn fans via zijn Instagram-account wie deze track zou moeten remixen voor zijn nieuwe album: “For my new album, who should remix ‘kokeen’.”

Furyan: “Album 2020 in the works”

De exacte releasedatum is nog niet bekend. Zijn laatste album ‘Trail by Fury’ bracht hij tijdens Masters of Hardcore 2017 uit. Het wordt dus wel weer tijd voor een nieuw Furyan album. Houd het Instagram-account van de hardcore-DJ in de gaten om op de hoogte te blijven van de aanstaande productie.

Omslagfoto van officiële website Art of Dance 

Reageren