Furyan & Korsakoff bundelen de krachten met ‘Harmony’

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Gisteravond is de nieuwe videoclip van Furyan en Korsakoff verschenen en hiermee is ‘Harmony’ dan ook eindelijk gereleased. Met het festivalseizoen nog vers in het geheugen, neemt deze videoclip je een paar maanden mee terug in de tijd toen de feestjes nog buiten waren en de zon op je (kale) kop scheen. “Only a voyage across oceans of time and space, to the limits of the imagination…” Bekijk de videoclip hieronder.

LEES OOK: Dit is het Nightmare 2017 anthem door Nosferatu & Neophyte

De collab tussen Furyan en Korsakoff is al een tijdje uit, in april om precies te zijn. Toen verscheen ‘Harmony’ nog op het debuutalbum van Furyan genaamd Trial by Fury. De track kwam sindsdien op zo’n beetje alle festivals knallend door de speakers voorbij en kreeg de nodige aandacht, wat nu dus uitmond in een videoclip. Het is overigens niet de eerste keer dat de hardcore DJ van Neophyte Records samenwerkt met Korsakoff. Eerder kwam ‘A New Dawn’ van het tweetal al uit.

Dit is de videoclip van Furyan & Korsakoff: ‘Harmony’

‘Harmony’ is vanaf nu verkrijgbaar via Masters of Hardcore. Ben je benieuwd naar meer nieuws over Furyan en Korsakoff? Vergeet dan niet om hun artiestenpagina te bekijken.

Omslagfoto’s via Facebook-pagina’s Furyan en Korsakoff

Reageren