Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Samenwerkingen tussen hardcore- en hardstyle DJ’s komt steeds vaker voor in de scene. We zagen in voorgaande jaren al een aantal samenwerkingen tussen D-Sturb en Destructive Tendencies, Angerfist en Miss K8 werkten samen met Radical Redemption en Dyprax en Crypsis doken samen de studio in.

LEES OOK: Furyan maakt Hardcore4life anthem “The Oath”

Deze keer is het de beurt aan hardcore DJ Furyan. Op zijn Instagram is te zien dat hij in de studio zit met hardstyle duo Degos & Re-Done. “A very productive day with the boys from Degos & Re-Done. Working on a banger for their upcoming album Risk The Dark.” 

Charley Schrijn, oftewel, Furyan is verantwoordelijk voor het Hardcore4life anthem ‘The Oath‘ waar hij aanstaande zaterdag ook moet draaien. Nadat vorig jaar zijn album uitkwam, maakte de Neophyte Records DJ ook het anthem voor Masters of Hardcore in Rusland. Verder zijn evenementen zoals Defqon.1 en Dominator ook geen onbekend terrein voor Furyan.

Collab day met Furyan en Degos & Re-Done

Zoals nu bekend is zijn de drie heren samen bezig om een track te maken voor het nieuwe album van Degos & Re-Done. De titeltrack ‘Risk The Dark‘ van het album van Degos & Re-Done is al uitgebracht.

Omslagfoto via Instagram DJ Furyan

Reageren