Ga ‘Maximum Force’ met de line-up van Defqon.1 2018

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De laatste jaren is Defqon.1 bol gaan staan van de hardcore. Met drie festivaldagen, meer dan honderd artiesten en tienduizenden bezoekers, wordt er steeds meer aandacht geschonken aan het snellere werk binnen de hardere stijlen. Zojuist is de officiële Defqon.1 2018 line-up bekendgemaakt en deze zal ongetwijfeld het hart van de hardcoreliefhebber sneller laten kloppen.

LEES OOK: ‘Party Reporters gezocht die verslag willen doen van de vetste festivals!’

Wie zegt dat Defqon.1 alleen voor hardstyle is, heeft het goed mis. Of je nu van mainstream-, early, industrial of uptempo hardcore houdt, zo’n beetje alle aspecten binnen de hardcore zijn present op het festivalterrein in Biddinghuizen. Onder het motto Maximum Force kunnen de Weekend Warriors drie dagen vertoeven bij hardcore area’s zoals de BLACK, YELLOW, SILVER en GOLD. Organisatie Q-dance laat hiervoor verschillende zwaargewichten uit de scene van vrijdag 22 juni tot maandag 25 juni overkomen, die plaats zullen nemen achter de draaitafels van één van de vele area’s. Benieuwd naar welke namen op één van de vele stages staan geprogrammeerd?

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE LINE-UP VAN DEFQON.1 2018

Maximum Force met de Defqon.1 2018 line-up

Kaartjes voor de zaterdag van het festival zijn via de pre-sale al uitverkocht, voor degenen die geen code hebben ontvangen is de kaartverkoop voor Weekend- & Zondag tickets zaterdag beschikbaar. Voor priemende vragen over de kaartverkoop staat hier alle informatie. Via de Facebook-pagina en de Instagram-pagina van Defqon.1 kan je op de hoogte blijven van al het nieuws over Defqon.1.

Reageren