Het gloednieuwe album ‘Master of Destruction’ van MBK komt eraan

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Het is al een tijdje bekend dat MBK aan een splinternieuw album heeft gewerkt. Op zijn socials heeft hij laten weten dat de release binnenkort plaats zal vinden en nu zet hij dan ook de eerste previews online.

LEES OOK: ‘Pure Domination’ van Deadly Guns en MBK officieel gereleased 

In 2017 kondigde MBK al aan dat hij bezig was met een gloednieuw album en de productie zou maar liefst 13 tracks bevatten, waarvan 8 solo tracks, 4 collabs en 1 remix. Jordi heeft voor dit album samengewerkt met artiesten als DRS, NSD, Cryogenic en Trespassed. Enkele tracks die op het album gereleased gaan worden, zijn ‘Overboosted’ en ‘Basement’.

Master of Destruction is het eerste album van de uptempo-artiest en komt er nu dan echt aan. MBK zegt namelijk zelf: “Het album is klaar en zal voor TITANIUM Festival gereleased worden.” In de tussentijd laat hij al wat tracks van zijn productie horen door previews op zijn socials te plaatsen.

MBK album ‘Master of Destruction’ is in aantocht

Het album zal gereleased worden op Triple SIX Records en dit gebeurt dus binnenkort. Ga naar de Facebook-pagina van MBK om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste productie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Preview 1: Darkcontroller – Apocalyptic Darkness (MBK Remix) Full preview on my facebook page. @triple6rec #MBK #Album #TSR #BKJN

Een bericht gedeeld door Jordi Gran (@djmbkofficial) op

Omslagfoto via Instagram-pagina MBK

Reageren