Hard Effectz kondigt zijn debuutalbum aan

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

We horen steeds meer van Hard Effectz en hij heeft zich dan ook in een korte tijd gevestigd in de scene. Na verschillende releases, samenwerkingen en grote optredens, komt hij nu met zijn allereerste album.

Hard Effectz is zijn carrière begonnen in 2016 en één jaar later stond hij al op BKJN vs Partyraiser Festival. In de jaren hierna heeft hij hard gewerkt: zo heeft hij verschillende tracks op zijn naam staan als ‘Bounce Again’ en ‘Explosion’ . Ook was hij op meerdere grote evenementen te vinden als Intents Festival en Q-BASE.

Nu komt hij dan toch eindelijk met zijn debuutalbum: “After long months of blood sweat and dirty kicks it’s finally finished!” Giovanny wil graag iemand hiervoor bedanken, dankzij een bijzonder iemand heeft hij op meerdere festivals gestaan en is Hard Effectz onder andere te vinden op Defqon.1 bij Partyraiser & Friends: “Thank you Partyraiser for this opportunity!” Er zullen een aantal collabs op het album staan die hij samen gemaakt heeft met artiesten als Noizealizer, Glitch, Trespassed, Partyraiser en Angernoizer.

Hard Effectz komt met zijn allereerste album

In de komende weken zal Giovanny een aantal previews lanceren op zijn sociale media. Het album wordt gereleased aan het eind van de maand bij Partyraiser Recordings.

Omslagfoto via Facebook-pagina Hard Effectz

Reageren