Hardbouncer komt met een gloednieuwe EP

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Footworxx artiest Hardbouncer zit al ruim 10 jaar in de muziek en draaide dan ook al op flink wat grote evenementen gedurende zijn carrière. Dit jaar stond zijn naam nog op line-up’s van feesten als Harmony of Hardcore, The Qontinent én het jubileumevent van Pandemonium. Via zijn socials heeft de uptempo DJ nu ook bekendgemaakt met een gloednieuwe EP te komen in 2020.

LEES OOK: Footworxx komt met nieuwe editie in 2020: The Carnival Festival

“What if I told you I’m coming with a filthy hard new banging EP in January?”, liet hij via een Instagram-bericht weten. Eerder deze week postte Hardbouncer ook al een foto van zijn set op de eerste editie van Snakepit, waarin hij terugkeek op een mooie periode in zijn carrière: “Where did those times go that everyone waited in the front row for me? But don’t worry, this man is working twice as hard lately to fight back for his top spot. And let’s end this little sentimental text with an extra thank you to my dedicated fans who are the reason of me never give up!”, waarmee hij dus al aankondigde met flink wat nieuwe muziek te komen.

Hardbouncer: “I’m coming with a filthy hard new banging EP”

De aanstaande EP van Hardbouncer zal in januari 2020 gereleased worden. Houd voor verdere informatie over de aankomende productie de socials van Hardbouncer in de gaten om op de hoogte te blijven.

Omslagfoto van Facebook-pagina Hardbouncer

Reageren