Deze hardcore albums kun je verwachten in 2018

Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

De eerste maanden van 2018 zitten er alweer op. De tijd gaat snel, maar er gaat nog zoveel gebeuren. Ook de hardcore DJ’s zijn niet van plan om stil te gaan zitten. Veel artiesten hebben grootse plannen voor het jaar 2018. Wij zetten voor je op een rijtje welke albums je allemaal kan verwachten dit jaar. 

Nosferatu
Op de valreep van 2017 kondigde Nosferatu nog even aan dat hij met een nieuw album zal komen. De DJ van Neophyte Records maakte dit bekend via een video op zijn Instagram account. Wanneer het album precies te beluisteren is, is nog niet bekend.

Let’s welcome 2018: Time for a new album ??

A post shared by Nosferatu (@nosferatuarea51) on

Angernoizer
En Nosferatu is niet de enige DJ van Neophyte Records die dit jaar een productie gaat uitbrengen. Angernoizer, die ook onder contract bij dit label staat, begon 2018 met een teaser over een solo-album. Dit zal het debuutalbum van de hardcore DJ worden.

N-Vitral
N-Vitral is niet meer weg te denken uit de hardcore scene. De dikste feesten heeft hij al achter zijn naam staan. Een album kon eigenlijk niet uitblijven en de Third Movement DJ speelde hier gelijk op in. Eind vorig jaar plaatste hij een bericht op Instagram waarin hij aankondigt dat er in 2018 een nieuw album komt. Verdere informatie is op dit moment nog niet bekend. 

New N-Vitral Album next year?

A post shared by N-Vitral (@nvitral) on

AniMe
‘The Queen of Italian Hardcore’ noemen ze haar ook wel. Het gaat dan natuurlijk om AniMe. Onder het label Dogfight Records komt ze met haar tweede album. De Italiaanse maakte eerder bekend dat dit album zal verschijnen rond mei.

LEES OOK: ‘AniMe komt met nieuw solo album’

DRS
Hardcore, uptempo en terror artiest DRS riep op 13 februari zijn fans op om een datum fel te kleuren in hun agenda. ‘Save the date, DRS Army Meeting Album Release’ dat is te lezen op de afbeelding die de DJ van Triple Six Records plaatst op zijn Facebook pagina. Deze album release gaat plaatsvinden op 14 april.

Hardbouncer
‘This is my kicknature’
. Dat is de titel van het album van Hardbouncer dat deze maand nog gaat verschijnen. De releasedatum heeft de hardcore DJ ook al bekend gemaakt: 30 maart. Op zijn Facebook-pagina kun je al luisteren naar een aantal previews.

Unexist + Noize Suppressor
In een eerder interview met Mad Dog en AniMe kwam naar voren dat er dit jaar 3 albums uitkomen onder Dogfight Records. AniMe, zoals hierboven al genoemd, Unexist en Noize Suppressor gaan alledrie een solo-album brengen dit jaar. “Naast onze maandelijkse EP, gaat Dogfight Records drie albums releasen in 2018. We zijn alledrie bezig om muziek te maken die de naam van het label eer aandoet” zei AniMe eerder over deze producties. Verder is er nog niks bekend over de albums van Unexist en Noize Suppressor.

Kortom, genoeg om naar uit te kijken dit jaar. Blijf onze site in de gaten houden om op de hoogte te blijven van nieuwe informatie en release data.

Bron omslagfoto: Facebook-pagina Noize Suppressor

Reageren